Implants de càrrega immediata

Implants de càrrega immediata

Implants de càrrega immediata

Especialistes en implants de càrrega immediata a Sant Fruitós i Manresa

La implantologia dental de càrrega immediata té l’avantatge de poder gaudir de noves dents en menys temps que la implantologia tradicional. A més, permet una intervenció més ràpida, efectiva i amb menys molèsties.

La implantologia dental de càrrega immediata, realitzada mitjançant cirurgia virtual guiada, consisteix a realitzar uns implants dentals provisionals en una sola intervenció, afavorint la cicatrització del teixit ossi i la integració dels implants a l’os. Aquest tractament permet prescindir del període sense dents fixes amb els consegüents avantatges estètics i funcionals.

La pròtesi dental provisional es retira transcorreguts entre tres i sis mesos des de la inserció dels primers implants, mentre que, mitjançant anestèsia local, es col·loca la peça definitiva que ha estat realitzada prèviament, integrant-la així amb la resta de la dentadura del pacient.

Sol·licita informació    Responsable del Tratamiento: CENTRE DENTAL SANT FRUITÓS, SLP
    Finalidades del Tratamiento: Utilizaremos tus datos para agendar alguna visita y atender tus dudas, consultas y sugerencias.
    Derechos de los interesados: Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de sus datos, de limitación y oposición a su tratamiento en cdsanfruitos@gmail.com
    Más información: en nuestra Política de Privacidad