Ortodòncia

Ortodòncia

“La solució a moltes problemàtiques”

Especialistes en ortodòncia a Sant Fruitós i Manresa

L’ortodòncia tradicional, també coneguda com a “brackets”, és el mètode més tradicional i popularment conegut per la major part de la població.

Aquest mètode consisteix en una successió de petites peces quadrades fetes amb diferents materials (sent les de metall o safir les més populars) que s’adhereixen a les dents i s’uneixen mitjançant un arc o fil metàl·lic resistent. Aquest tractament és utilitzat per corregir mals posicionaments dentals i alinear correctament les dents.

Els resultats són, en la majoria dels casos, prometedors i es pot realitzar a qualsevol edat ajudant a combatre l’apinyament dental, els espais interdentals, les dents tortes, la mossegada oberta, la mossegada creuada i la sobremossegament.

Sol·licita informació    Responsable del Tratamiento: CENTRE DENTAL SANT FRUITÓS, SLP
    Finalidades del Tratamiento: Utilizaremos tus datos para agendar alguna visita y atender tus dudas, consultas y sugerencias.
    Derechos de los interesados: Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de sus datos, de limitación y oposición a su tratamiento en cdsanfruitos@gmail.com
    Más información: en nuestra Política de Privacidad